Burit basah tumblr Sxs irak

welcome to this t-shirt printing video I’ll get quite a lot of questions in the comment section about dark t-shirt transfers and how I apply them and what actual materials and products I use t-shirts for transfers for dark t-shirts come in various different you probably looked on the suppliers little e Bay for example in all the different shops there you’ll see a wide range of prices and there’s also a lot that are imported from the Far East which are unbranded and they may only last sort of one or two washes before that they start to deteriorate so the papers that I use I’ve used for a very very long time now they’ve got a proven track quality they last well in the washing.although the different the technology is slightly different form darker t-shirt transfers than for lighter t-shirt transfers power press heat press in other words they tend to be a bit more heavier on the surface to the touch transfer papers for light t-shirts are a lot more advanced and they are sort of vary a bit more stretchable and also got a more of a natural darker t-shirt transfers will always be a bit more heavier so I try to keep a dark t-shirt transfer for a small area and if I need to do writing because of the way that we have to cut them out which I’ll show you in a second I normally apply writing separately on using a clothing vinyl here is basically how we get our transfer papers again very similar to a normal sheet of a4 paper the difference being that there is two layers to this this is a thin white film on basically a backing paper and it just literally sits into your printer you print on it and then you put it through your craft cutter and you cut it out so I’ve just pulled up silhouette software here so I’m just going to place that a four sheet of paper in our Epsom 1500 W printer here this the one I use this has got a it’s ciss system fitted to it which is basically a bulking system and if you look at my previous videos you can actually see how I installed that onto the Epson ciss system I use basic dye-based inks which I’ve used since 2006 and I’ve never ever had any problems with them at all you go to t-shirt forums you go to look online they will all tell you pigment inks one of the biggest problem you’ll get with using especially if you’re using like an Epson printer inkjet printer they’ve got very very fine nozzles in the print heads and they can tend to clog up with pigment inks if you’re not using them on a regular basis and not only that if you put your printer for its maintenance cycles epson’s can tend to waste quite a lot of ink this is my wasting bulk ink tank here which I’ve got fitted I don’t know whether you can see that we’ll try and zoom in for you but that is actually half full with waste ink at the moment which would normally be deposited inside your printer this is just an add-on device which you can have to a printer like this and that saves your printer basically being blocked up and corroded but doesn’t mean to say that the counters that go on inside the printer will still come up after a period of time for example I’ve had this probably about a year and a half this Epson 1500 W printer from brand-new and in that one of the half years.

Masa aku join company tu, aku di kenalkan dengan sorang secretary(bukan secretary dept aku).

Jilat sikit air mani aku yang meleleh kat jari2 dia. Perkara dia lancap aku dengan tangan tu berlarutan la. Pagi tu memang dah sah dapat lancap sebab kita orang selalu datang awal. Bila baca cerita sex kat web ni pun kita baca sama2 sambil tangan dia lancap konek aku. Jadi korang imagine la peluang yang Sha ada untuk service aku. Tapi, aku tak pernah raba atau korek cipap dia lagi? Yang best tu, walaupun Sha melancaplan aku banyak kali masa waktu office, sex aku dengan bini aku tetap macam biasa. tu pun kalau masa masa mengizinkan, lepas air mani aku keluar Sha akan pegang2 batang aku yang separuh lembik tu(nak jadi lembik pas tu) dan main2kan? Sebab most of the time, even lepas dia lancap aku, batang aku samaada separa tegang atau tegang keras macam batu.

Once batang aku keluar je, dia terus pegang dan urut2 batang aku dengan geram. Tapi tak dapat concentrate sangat sebab kena make sure line clear. Pas tu dia ambil tisu dan bersih kan apa2 yang patut. Bila habis lunch time, kita orang pun sambung kerja macam biasa. Every time/ada chance je dia nak main dengan batang aku. Selalunya, kita tengok gambar bogel orang main atau gamabr bogel model2 kat internet tu untuk menambah stim. Jadi untuk cepatkan, kena la raba2 dia sikit baru ada kick.

'makan luar' tu pun selalu jugak dapat, especially bila pegi outstation. Kat office tu, tisu bilik aku selalu kena replace, sampai clerk tu tanya aku apasal tisu cepat habis. Sha pulak memang sentiasa bawak tisu bila jumpa aku, sebab dia tahu kami berdua perlu tisu banyak2? Mula la aku explain scientifically macam doktor pasal apa mani lelaki jadi sikit. Tadi aku cakap family dia dengan family aku baik kan. Tapi aku dengan Sha, macam biasa bila ada chance je, dia akan main dengan konek aku. Wife aku dengan laki dia tak syak sangat our affair? Ada sekali tu, dia datang kat rumah aku dengan laki dia. Ntah apa yang dia nak beli aku tak kisah sebab dalam kepala otak, teringat si Sha tu lancapkan aku je. Dia kata kat aku, jangan stim tengok bontot Sha tu. Dia tak tau yang konek aku memang dah tegang asyik tengok bontot dan cipap Sha yang mengiurkan tu. Adalah dekat2 setengah jam, air mani aku tak nak keluar jugak? Begitulah seterusnya perhubungan aku dengan Sha yang gila sangat kat batang aku tu.

dia kata dia takkan bagitau sebab cite tu best and dia nak sentiasa baca dengan aku nanti.

uma tunggu masa yang sesuai je nak luahkan perasaan dia. dia selalunya guna air liur dia untuk melicinkan pergerakan mengurut batang aku tu. Habis kena lantai dan tangan dia penuh dengan air mani aku. Yang pentingnya aku enjoy dengan apa yg dia buat kat aku. Kita pretend macam tengah work on something kat komputer aku, tapi tangan dia kat batang aku bawah meja. Aku ni bila kena lancap denga tangan, mani lambat keluar sikit.

Kadang2 tu, dia dekatkan muka dia kat batang aku dan dengan manja dia cium puas2 dan kenakan kat seluruh muka dia.

dia tak percaya sebab dia kata cerita blue mesti dalam bentuk filem.

aku terangkan kat dia yang aku lebih suka baca myfirsttime dari tengok blue betul-betul sebab apa-apa hal aku boleh cover tiap kali mak ayah aku masuk bilik.

Leave a Reply