Awek wechat kantoi

Bagi kepada jejaka-jejaka di luar sana yang ada tips yang lagi bagus lagi, sila la berkongsi dengan kitorang semua.

Maksudnya, kita hanyalah seorang insan yang biasa di hati dia lagi. Jadi…begitulah serba sedikit tips yang saya dapat kongsikan untuk artikel kali ini.

So bini aku kata ok lah, akupun tolong sambung kata, "cantiklah tu" tapi dalam hati je.

Kebetulan bilik aku cuma berdindingkan sehelai tirai nipis....

Semalam dunia hiburan gempar dengan dakwaan seorang wanita yang mendakwa dirinya digoda aktor Shukri Yahaya.

Kata Sarah lagi, dia terpanggil untuk mendedahkan perkara itu kerana ‘Syukri Yahaya’ kembali mengganggunya di We Chat dan tidak menghormati bulan puasa.Aku selalu terbayangkan segala macam bentuk Sex,... Sebelum saya menceritakan pengalaman seks saya, izinkan saya perkenalkan diri saya.Saya seorang guru sekolah rendah yang mengajar Bahasa Inggeris di salah sebuah sekolah di Temerloh, Pahang. ” Walaupun ianya tidak seberapa menarik, tetapi atleast dari situ kita akan mewujudkan daya untuk berbual. Semasa korang asyik ber SMS, cuba ambil satu masa atau satu hari tu, korang tak SMS dia langsung. Adakah si dia akan SMS korang atau dia pun senyap je.

Leave a Reply